Cremio 26% 1L

Cremio 26% 1L


UHT продукт за разбиване на растителна основа, със захар, 26% масленост, ℮ 1L
Превъзходен продукт за глазури, декорация на плодови салати, пудинги, сладолед и всички сладкарски изделия.

Съставки: вода, напълно хидрогенирана растителна мазнина (палмова) 26%, захар 11%, млечен протеин, стабилизатори: Е420ii, Е463; емулгатори: Е472b, соев лецитин (Е322), Е472e; регулатори на киселинността: Е339, Е340; сол, ароматизант, оцветител: Е160а.

Съхранение: от 4°С до 20°С. За оптимален резултат при разбиване охладете продукта преди употреба от 8°С до 12°С. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се използва в рамките на 3 дни.
 
 

Съдържание на 100 g:

 Енергийна стойност  1254 kcal / 303 kJ
 Мазнини  26.0 g
   от които наситени мастни киселини  23.7 g
 Въглехидрати  16.5 g
   от които захари  10.8 g
 Протеини  0.7 g
 Сол  0.3 g




Баркод на брой:                       Баркод на стек:

                        


 

1 L

12 броя
72 стека
РЕЦЕПТИ

Шоколадов крем с плодове
  • 400 ml CREMIO за разбиване
  • 200 g шоколад
  • 4 ягоди
  • 1 киви
  • 1/2 портокал

20 мин.

4

Шоколадов крем с плодове

CREMIO за разбиване се загрява при постоянно разбъркване. Добавя се начупеният на парченца шоколад и се разбърква, докато се разтвори. Полученият крем се пълни в чаши и се поставя в хладилник. Плодовете се нарязват на парченца и се нареждат върху охладения вече крем.



 

 
 
Виенско кафе
  • 100 ml кафе еспресо
  • 50 ml прясно мляко MY DAY
  • 4 с.л. CREMIO спрей
  • 2 ч.л. захар
  • 2 ч.л. мед
  • настърган шоколад или шоколадови пръчици
  • канела
  • ванилия

5 мин.

4

Виенско кафе

Кафето се смесва с меда, разбърква се и се долива прясно мляко MY DAY. Спреят се разбива със захарта и ванилията. Виенското кафе се разлива в чаши, украсява се с CREMIO спрей, поръсва се с настъргания шоколад и канелата.
Шоколадово парфе
  • 175 g шоколад
  • 2 с.л. прясно мляко MY DAY
  • 4 жълтъка
  • 300 ml CREMIO за разбиване
  • 75 g пудра захар
  • 1 ванилия

20 мин.

4

Шоколадово парфе

Шоколадът се смесва с прясното мляко MY DAY и се разтопява на водна баня. Бърка се до пълното разтопяване на шоколадовите блокчета и до получаване на еднородна смес. Сместа се оставя да се охлади. В отделен съд се разбиват жълтъците, захарта и ванилията. Сместа се добавя към вече изстиналия разтопен шоколад. CREMIO за разбиване се разбива с миксер и се добавя към сместа, разбърква се добре и полученият крем се изсипва в десертни чаши. Оставя се в хладилна камера за няколко часа, докато десертът се втвърди.