Montare D`oro 1L

Montare D`oro 1L


UHT продукт за разбиване на растителна основа, със захар, 26% масленост, ℮ 1L

Превъзходен продукт за глазури, декорация на плодови салати, пудинги, сладолед и всички сладкарски изделия.

Съставки: вода, напълно хидрогенирана растителна мазнина (палмова) 26%, захар 11%, млечен протеин, стабилизатори: Е420ii, Е463; емулгатори: Е472b, соев лецитин (Е322), Е472e; регулатори на киселинността: Е339, Е340; сол, ароматизант, оцветител: Е160а.

Съхранение: от 4°С до 20°С. За оптимален резултат при разбиване охладете продукта преди употреба от 8°С до 12°С. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се използва в рамките на 3 дни.
 


Съдържание на 100 g:

 Енергийна стойност  1254 kcal / 303 kJ
 Мазнини  26.0 g
   от които наситени мастни киселини  23.7 g
 Въглехидрати  16.5 g
   от които захари  10.8 g
 Протеини  0.7 g
 Сол  0.3 g




Баркод на брой:                       Баркод на стек:

                         


 

1L

12 броя
65 стека
РЕЦЕПТИ

Крем Брюле
За крема:
  • 8 жълтъка
  • 1/2 ч.ч. захар
  • 2 ч.ч. CREMIO за разбиване
  • 1 ч.л. ванилия
За карамелената коричка:
  • 8 с.л. захар

50

8

Крем Брюле

Жълтъците и захарта се разбиват много добре. Към тях се прибавя предварително загрятият CREMIO за разбиване, който трябва да се свали от котлона точно преди да заври и да се изсипе внимателно към жълтъчената смес при непрекъснато бъркане. Накрая се прибавя ванилията. Получената смес се налива в малки керамични купички. Купичките с крема се пекат на водна баня в предварително загрята фурна на 170-180 градуса в продължение на 45 мин., т.е. до получаването на лек розов загар. След това купичките се изваждат от фурната и се оставят леко да се охладят. Във всяка порция се поръсва по 1 с.л. захар и се заглажда. Купичките се поставят отново във фурната, но се пекат само на горен реотан при най-висока температура за няколко минути, докато захарта се разтопи и карамелизира. Кремът се изважда от фурната и се оставя да се охлади.