Новини

Г. Гановски
11.12.2018 г.

Кремио ЕАД спечели приза „Най-динамично развиващата се компания в експорта"

Призът за “Най-динамично развиваща се компания в експорта за 2017 г.” получи фирма Кремио ЕАД. Александър Манолев, заместник-министър на икономиката връчи наградата на Георги Гановски, собственик на компанията.
 
 
виж повече
Георги Гановски
13.10.2018 г.

"Кремио ЕАД" изнася продукцията си на три континента с подкрепата на Fibank


С подкрепата на Fibank "Кремио ЕАД" изнася сладкарски и готварски продукти под различни брандове в над 40 държави на три континента  - Европа, Азия и Африка. А марката My Day е една от най-популярните на българския пазар. Компанията се управлява от своя едноличен собственик Георги Гановски, който има опит като мениджър в компании като "Кока-Кола ХБК България", "Агрима" и "Обединена млечна компания". 
виж повече
Възвишение
17.10.2017 г.

MY DAY в подкрепа на българското кино

MY DAY е един от спонсорите на филма „Възвишение“ – филм по едноименния роман на Милен Русков, който се нарежда в челните места на класациите за най-търсени книги у нас от своето излизане през 2011 г. досега. Романът получава редица отличия, а през 2014 г. печели наградата за литература на Европейския съюз (European Union Prize for Literaure).
виж повече
MY DAY Сирене
05.01.2017 г.

В категорията „Бяло саламурено сирене“ MY DAY подели първото място на база финална оценка от сляпа дегустация

По време на последния за 2016 г. Pro Brand Test бе организирана сляпа дегустация на сирене, произведено от 100% краве мляко. MY DAY краве сирене бе оценено като най-добро сирене по показателите външен вид, цвят и мирис. Заемаме второ място по вкус, масленост и твърдост и трето място по показателя соленост.
 
виж повече
Григор Димитров победи Гаел Монфис в емоционален мач на родна почва
28.11.2015 г.

Григор Димитров победи Гаел Монфис в емоционален мач на родна почва

My Day бе един от спонсорите на демонстративния мач между Григор Димитров и един от най-атрактивните играчи на АТР тура - французина Гаел Монфис. Най-добрият български тенисист се завърна пред родната публика, за да обърне внимание на най-малките ни тенис таланти и демонстрира страхотна игра срещу съперника си.
виж повече