Новини

15.12.2023 г.

Подаване на сигнали по Закона за защита на лицата, подаващи сигнали или публично оповестяващи информация за нарушения

Обнародваният през 2023 г. Закон за защита на лицата, подаващи сигнали или публично оповестяващи информация за нарушения въвежда изискванията на Директива (ЕС) 2019/1937 относно защитата на лицата, които подават сигнали за нарушения на правото на Съюза и има за цел да осигури защита на лицата в публичния и в частния сектор, които подават сигнали или публично оповестяват информация за нарушения на българското законодателство или на актове на Европейския съюз, станала им известна в работен контекст.
виж повече
Кремио ЕАД получи безвъзмездна финансова помощ
08.02.2021 г.

Кремио ЕАД получи безвъзмездна финансова помощ

КРЕМИО ЕАД е бенефициент по Административен договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.077-0651-C01 за изпълнение на проект „Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.
 
виж повече
Инсталации
14.05.2019 г.

Приходите на Кремио ЕАД са се повишили с 13% до над 55 млн. лв.

Кремио ЕАД, производителят на млечни продукти с марката My Day и на сладкарски и готварски продукти на растителна основа, отчита над 55 млн. лв. приходи през 2018 г., което е 12.8 % ръст спрямо предходната година. Нетната печалба на дружеството расте с 48.6% до 1.437 млн. лв. 
виж повече
Б. Петков и Г. Гановски
23.04.2019 г.

Кремио ЕАД получи награда за постижения в политиката по равнопоставеност между жените и мъжете

Кремио ЕАД получи награда за постижения в политиката по равнопоставеност между жените и мъжете в категория „Стопански и нестопански организации“. Отличителният знак бе връчен лично от министъра на труда и социалната политика - Бисер Петков.


 
виж повече
Г. Гановски
14.03.2019 г.

Кремио ЕАД отбелязва възходящо развитие в производството и в износа през последните две години

Компанията разполага с високо технологично съвременно производство. Машините са закупени от най-големите световни производители на такива линии за производство на хранителни продукти - асептични разфасоващи машини за производство на млечни продукти УХТ и модерна линия за производство на ESL продукти в бутилка.
виж повече
Г. Гановски
11.12.2018 г.

Кремио ЕАД спечели приза „Най-динамично развиващата се компания в експорта"

Призът за “Най-динамично развиваща се компания в експорта за 2017 г.” получи фирма Кремио ЕАД. Александър Манолев, заместник-министър на икономиката, връчи наградата на Георги Гановски, собственик на компанията.
 
 
виж повече