Новини

08.02.2021 г.

Кремио ЕАД получи безвъзмездна финансова помощ за изпълнение на проект "Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19"

КРЕМИО ЕАД е бенефициент по Административен договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.077-0651-C01 за изпълнение на проект „Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Проектът е финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и е целта му е осигуряване на оперативен капитал за предприятието за справяне с последиците от пандемията COVID-19. 
 
Обща стойност на проекта е 150 000 лева, от които 127 500 лева европейско и 22 500 лева национално съфинансиране.

Начало на проекта: 03.02.2021 г.
Край на проекта: 03.05.2021 г.
 
виж повече
Проект за технологично обновление
05.07.2019 г.

Компанията ни участва в Проект за технологично обновление на производствени мощности на Кремио ЕАД, включващо закупуване на машини за производство на млечни продукти

С цел оптимизиране на процесите на преработка на мляко в Кремио ЕАД предприятието ще въведе в експлоатация нови машини и ще подмени част от наличното оборудване. Новото оборудване ще осигури бързи и качествени процеси в поточната линия, ще намали времеемкостта на процесите и ще повиши конкурентоспособността на предприятието, което ще може много по-адекватно да отговаря на потребностите на пазара.
виж повече
Инсталации
14.05.2019 г.

Приходите на Кремио ЕАД са се повишили с 13% до над 55 млн. лв.

Кремио ЕАД, производителят на млечни продукти с марката My Day и на сладкарски и готварски продукти на растителна основа, отчита над 55 млн. лв. приходи през 2018 г., което е 12.8 % ръст спрямо предходната година. Нетната печалба на дружеството расте с 48.6% до 1.437 млн. лв. 
виж повече
Б. Петков и Г. Гановски
23.04.2019 г.

Кремио ЕАД получи награда за постижения в политиката по равнопоставеност между жените и мъжете

Кремио ЕАД получи награда за постижения в политиката по равнопоставеност между жените и мъжете в категория „Стопански и нестопански организации“. Отличителният знак бе връчен лично от министъра на труда и социалната политика - Бисер Петков.


 
виж повече
Г. Гановски
14.03.2019 г.

Кремио ЕАД отбелязва възходящо развитие в производството и в износа през последните две години

Компанията разполага с високо технологично съвременно производство. Машините са закупени от най-големите световни производители на такива линии за производство на хранителни продукти - асептични разфасоващи машини за производство на млечни продукти УХТ и модерна линия за производство на ESL продукти в бутилка.
виж повече
Г. Гановски
11.12.2018 г.

Кремио ЕАД спечели приза „Най-динамично развиващата се компания в експорта"

Призът за “Най-динамично развиваща се компания в експорта за 2017 г.” получи фирма Кремио ЕАД. Александър Манолев, заместник-министър на икономиката, връчи наградата на Георги Гановски, собственик на компанията.
 
 
виж повече
Георги Гановски
13.10.2018 г.

"Кремио" ЕАД изнася продукцията си на три континента с подкрепата на Fibank


С подкрепата на Fibank "Кремио" ЕАД изнася сладкарски и готварски продукти под различни брандове в над 40 държави на три континента  - Европа, Азия и Африка. А марката My Day е една от най-популярните на българския пазар. Компанията се управлява от своя едноличен собственик Георги Гановски, който има опит като мениджър в компании като "Кока-Кола ХБК България", "Агрима" и "Обединена млечна компания". 
виж повече