Талиатели с гъби и сос

Талиатели с гъби и сос
  • 400 g талиатели
  • 400 g гъби
  • 300 ml CREMIO за готвене
  • 2 глави лук
  • 4 скилидки чесън
  • 4 с.л. зехтин
  • черен пипер
  • сол

35

4 човека
Талиателите се сваряват във вряща подсолена вода според указанията на опаковката. Изплакват се и се отцеждат. Лукът и чесънът се нарязват на ситно и се задушават в зехтина, докато омекнат. Добавят се измитите и нарязани на полумесеци гъби и се задушават до пълно омекване. След това към задушените зеленчуци се добавя се CREMIO за готвене и се бърка до сгъстяване. Накрая се прибавя отцедената паста (талиателите) с подправките и продуктите се разбъркват, докато ароматите им се смесят. Пастата се сервира гореща.

Виж още рецепети