Cremio Universal

CREMIO UNI 28% 1L
CREMIO UNI 28% 1L
UHT продукт за разбиване на растителна основа, със захар, 28% масленост, ℮ 1L

Превъзходен продукт за глазури, декорация на плодови салати, пудинги, сладолед и всички сладкарски изделия.

Съставки: вода, напълно хидрогенирана растителна мазнина (палмова) 28%, захар 11%, млечен протеин, стабилизатори: Е420ii, Е463; емулгатори: Е472b, соев лецитин (Е322), Е472e; регулатори на киселинността: Е339, Е340; сол, ароматизант, оцветител: Е160а. Може да съдържа следи от фъстъци.

Съхранение: от 4°С до 20°С. За оптимален резултат при разбиване охладете продукта преди употреба от 8°С до 12°С. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се използва в рамките на 3 дни.
Детайли
CREMIO UNI 26% 1L
CREMIO UNI 26% 1L
UHT продукт за разбиване на растителна основа, със захар, 26% масленост, ℮ 1L

Превъзходен продукт за глазури, декорация на плодови салати, пудинги, сладолед и всички сладкарски изделия.

Съставки: вода, напълно хидрогенирана растителна мазнина (палмова) 26%, захар 11%, млечен протеин, стабилизатори: Е420ii, Е463; емулгатори: Е472b, соев лецитин (Е322), Е472e; регулатори на киселинността: Е339, Е340; сол, ароматизант, оцветител: Е160а. Може да съдържа следи от фъстъци.

Съхранение: от 4°С до 20°С. За оптимален резултат при разбиване охладете продукта преди употреба от 8°С до 12°С. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се използва в рамките на 3 дни.
Детайли
CREMIO UNI 25% 1L
CREMIO UNI 25% 1L
UHT продукт за разбиване на растителна основа, със захар, 25% масленост, ℮ 1L

Превъзходен продукт за глазури, декорация на плодови салати, пудинги, сладолед и всички сладкарски изделия.

Съставки: вода, напълно хидрогенирана растителна мазнина (палмова) 25%, захар 12%, млечен протеин, емулгатори: Е472b, соев лецитин (E322), Е472e; стабилизатори: Е460, Е466, Е331, Е340; ароматизант ванилия,  оцветител: Е160а. Може да съдържа следи от фъстъци.

Съхранение: от 4°С до 20°С. За оптимален резултат при разбиване охладете продукта преди употреба от 6°С до 8°С. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се използва в рамките на 3 дни.
Детайли
CREMIO UNI 25% 200 ml
CREMIO UNI 25% 200 ml
UHT продукт за разбиване на растителна основа, със захар, 25% масленост, ℮ 500 ml

Превъзходен продукт за глазури, декорация на плодови салати, пудинги, сладолед и всички сладкарски изделия.

Съставки: вода, напълно хидрогенирана растителна мазнина (палмова) 25%, захар 12%, млечен протеин, емулгатори: Е472b, соев лецитин (E322), Е472e; стабилизатори: Е460, Е466, Е331, Е340; ароматизант ванилия,  оцветител: Е160а. Може да съдържа следи от фъстъци.

Съхранение: от 4°С до 20°С. За оптимален резултат при разбиване охладете продукта преди употреба от 6°С до 8°С. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се използва в рамките на 3 дни.
Детайли
CREMIO UNI 25%, non hydrogenated 1L
CREMIO UNI 25%, non hydrogenated 1L
UHT продукт за разбиване на растителна основа, със захар, 25% масленост, ℮ 1L

Превъзходен продукт за глазури, декорация на плодови салати, пудинги, сладолед и всички сладкарски изделия.

Съставки: вода, нехидрогенирана растителна мазнина (палмова) 25%, захар 11%, млечен протеин, стабилизатори: Е420ii, Е463; емулгатори: Е481, соев лецитин (Е322), Е472b; регулатори на киселинността: Е339, Е340; сол, ароматизант. Може да съдържа следи от фъстъци.

Съхранение: от 4°С до 20°С. За оптимален резултат при разбиване охладете продукта преди употреба от 8°С до 12°С. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се използва в рамките на 3 дни.
Детайли
CREMIO UNI 25%, non hydrogenated 200 ml
CREMIO UNI 25%, non hydrogenated 200 ml
UHT продукт за разбиване на растителна основа, със захар, 25% масленост, ℮ 200 ml

Превъзходен продукт за глазури, декорация на плодови салати, пудинги, сладолед и всички сладкарски изделия.

Съставки: вода, нехидрогенирана растителна мазнина (палмова) 25%, захар 11%, млечен протеин, стабилизатори: Е420ii, Е463; емулгатори: Е481, соев лецитин (Е322), Е472b; регулатори на киселинността: Е339, Е340; сол, ароматизант. Може да съдържа следи от фъстъци.

Съхранение: от 4°С до 20°С. За оптимален резултат при разбиване охладете продукта преди употреба от 8°С до 12°С. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се използва в рамките на 3 дни.
Детайли