Montare Migliore

Montare Migliore - сладкарски продукт с 26% масленост 

Открийте сладките радости в живота със сладкарски продукти Montare Migliore!
Нашите професионалисти създадоха сладкарски продукт Montare Migliore за специалните моменти в живота! С него можете да приготвите любимите си десерти с лекота и много фантазия!

Спестете време и пари като приготвите вкусна домашна торта с помощта на Montare MiglioreМожете да зарадвате децата с домашно приготвен крем, мус или красива декорация на плодовата салата. А можете и да експериментирате като смесвате Montare Migliore с различни видове сладка и конфитюри. С помощта на шприц ще се сдобиете с чудесна пухкава декорация за вашата торта или сладкиш!

Montare Migliore е Ваш добър помощник в кухнята при приготвянето на вкусни и висококачествени изделия за вашето семейство!    

Предлага се в опаковка от 1L, 500ml и 200ml.



Montare Migliore за разбиване 26%, 1L ℮
Montare Migliore за разбиване 26%, 1L ℮
UHT продукт за разбиване на растителна основа, със захар, 26% масленост
 
Превъзходен продукт за глазури, декорация на плодови салати, пудинги, сладолед и всички сладкарски изделия.
 
Съставки: вода, напълно хидрогенирана растителна мазнина (палмова) 26%, захар 11%, стабилизатори: Е420ii, Е463; млечни протеини, емулгатори: Е472b, соев лецитин, Е472e; регулатори на киселинността: Е339, Е340; сол, ароматизант млечен, оцветител: Е160а. Може да съдържа следи от фъстъци.
 
Съхранение: от 4°С до 20°С. За оптимален резултат при разбиване охладете продукта преди употреба от 7°С до 10°С. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се използва в рамките на 3 дни.
Montare Migliore за разбиване 26%, 500ml ℮
Montare Migliore за разбиване 26%, 500ml ℮
UHT продукт за разбиване на растителна основа, със захар, 26% масленост
 
Превъзходен продукт за глазури, декорация на плодови салати, пудинги, сладолед и всички сладкарски изделия.
 
Съставки: вода, напълно хидрогенирана растителна мазнина (палмова) 26%, захар 11%, стабилизатори: Е420ii, Е463; млечни протеини, емулгатори: Е472b, соев лецитин, Е472e; регулатори на киселинността: Е339, Е340; сол, ароматизант млечен, оцветител: Е160а. Може да съдържа следи от фъстъци.
 
Съхранение: от 4°С до 20°С. За оптимален резултат при разбиване охладете продукта преди употреба от 7°С до 10°С. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се използва в рамките на 3 дни.
Montare Migliore за разбиване 26%, 200ml ℮
Montare Migliore за разбиване 26%, 200ml ℮
UHT продукт за разбиване на растителна основа, със захар, 26% масленост
 
Превъзходен продукт за глазури, декорация на плодови салати, пудинги, сладолед и всички сладкарски изделия.
 
Съставки: вода, напълно хидрогенирана растителна мазнина (палмова) 26%, захар 11%, стабилизатори: Е420ii, Е463; млечни протеини, емулгатори: Е472b, соев лецитин, Е472e; регулатори на киселинността: Е339, Е340; сол, ароматизант млечен, оцветител: Е160а. Може да съдържа следи от фъстъци.
 
Съхранение: от 4°С до 20°С. За оптимален резултат при разбиване охладете продукта преди употреба от 7°С до 10°С. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се използва в рамките на 3 дни.