500 г агнешко месо 500 г червено цвекло от консерва 700 кисели краставички 70 г горчица 350 мл CREMIO за готвене
розмарин (пресен)
олио
сол и пипер
* За да се сготви по-добре ястието агнешкото, цвеклото и краставичките се разделят на 2 равни части и се готвят на 2 пъти в тиган. Накрая всичко се пече заедно.
Агнешкото месо се нарязва на малки парчета и се готви в горещ тиган с малко олио за 7-8 мин. Добавят се нарязаните на кубчета кисели краставички и отцеденото червено цвекло, като се разбъркват за 2-3 мин.
В голям съд се разбиват CREMIO за готвене и горчицата с пасатор. Получената смес се добавя в тавичката и се разбърква добре. Поръсва се с черен пипер и сол, разбърква се и най-отгоре се слагат стръкчета розмарин. Пече се в предварително загрята фурна на 200°C за 20 мин.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив