30 април 2025 г.

Агнешко с червено цвекло и кисели краставички

Размер на шрифта
Продукти
35мин.
6порции
Виж видео
500 г агнешко месо
500 г червено цвекло от консерва
700 кисели краставички
70 г горчица
350 мл CREMIO за готвене
розмарин (пресен)
олио
сол и пипер
* За да се сготви по-добре ястието агнешкото, цвеклото и краставичките се разделят на 2 равни части и се готвят на 2 пъти в тиган. Накрая всичко се пече заедно.
Агнешкото месо се нарязва на малки парчета и се готви в горещ тиган с малко олио за 7-8 мин. Добавят се нарязаните на кубчета кисели краставички и  отцеденото червено цвекло, като се разбъркват за 2-3 мин.
В голям съд се разбиват CREMIO за готвене и горчицата с пасатор. Получената смес се добавя в тавичката и се разбърква добре. Поръсва се с черен пипер и сол, разбърква се и най-отгоре се слагат стръкчета розмарин. Пече се в предварително загрята фурна на 200°C за 20 мин.
 

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L