Белтъците се разбиват на сняг с миксер заедно със солта и лимоновия сок. Когато сместа набъбне, се прибавят 110 г пудра захар при непрекъснато разбиване. Към получения сняг се прибавят и разбъркват на ръка пресятото брашно с остатъка от пудрата захар - 70 г. Сместа се изсипва във форма за кекс покрита с хартия за печене и се поставя в предварително загрята на 170 градуса фурна за 35 мин.
Кремът се приготвя като сладкарският крем Cremio се разбива с миксер за няколко минути в дълбок съд, след което се прибавя киселото мляко MyDay и се разбърква за кратко до пухкав крем.
Изстиналият блат се разрязва през средата на две. Кремът се разпределя по равно между блатовете и отгоре, като върху двата слоя се нареждат и ягоди.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.