За глазурата: 1 ч. ч. пудра захар 3 с. л. топла вода 1 ч. л. ванилия
На сух тиган се изпичат орехите, оставят се да изстинат и се натрошават на ситно. Смесват се със сладкарския крем CREMIO, содата, солта и канелата. Добавят се разтопеното масло, захарта и постепенно брашно, докато се получи не много гъсто тесто. Върху набрашнена плоскост се разточва и се изрязват различни форми с помощта на формички за сладки. Подреждат се върху тавичка с хартия за печене и се пекат във фурната на умерени градуси до златисто. Канелите сладки могат да се украсят с шприц по желание. Вариант 1 - Бяла захарна глазура Пресейте пудрата захар в тенджерка. Налейте водата и добавете ванилията. Като бъркате с дървена шпакла загрейте до 40 градуса. Ако глазурата е много гъста, добавете малко вода и обратното - ако е рядка, добавете пудра захар. Вариант 2 - сладкарски крем CREMIO Разбивате около 200 мл с миксер за 2-3 мин. до готовност.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.