Коледно тирамису
Продукти
- 350 ml Cremio за разбиване;
- 5 с.л. заквасена сметана MyDay;
- 2 пакета бишкоти;
- 20 ml кафе;
- 50 ml ром;
- 500 g маскарпоне;
- пудра захар.
Заквасената сметана MyDay и сладкарският продукт Cremio се разбиват поотделно, след което се смесват с леко разбъркване до получаването на пухкава смес. Маскарпонето се разбива с пудра захар на вкус и готовата смес се прибавя към сметановата смес. Разбива се добре, докато се получи хомогенна смес. Кафето се смесва с ром по избор и се оставя да се охлади. Избира се подходящ съд, така че бишкотите да стигнат за 3 реда, а кремът – за измазване на бишкотите отстрани и отгоре. Редуват се напоени бишкоти с крем. Накрая се завършва с крем и какао, създаващо коледно настроение. Невероятното коледно тирамису се поднася с чаша вкусно кафе.
Къде можете да откриете Cremio