Тиквата и картофите се обелват и нарязват на кубчета. Варят в подсолена вода до омекване, след което се охлаждат и пасират до получаването на гладка субстанция. После ястието се връща на огъня до кипване при постоянно разбъркване и се добавя горещото прясно мляко. Разбърква се и щом отново заври, се сваля от котлона. Накрая се добавя и маслото на малки парченца. Супата се поднася гарнирана със ситно нарязан зелен лук и кисело мляко / заквасена сметана MyDay.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.