500 мл Cremio за разбиване, охладен 12 часа на 8 градуса.
Първият блат от тортата се поставя върху поднос в ринг и се сиропира с няколко лъжици ягодов сок. 300 мл от сладкарския продукт Cremio се разбиват с миксер до получаване на стегнат крем, като постепенно се добавят 7 с. л. пудра захар. Част от готовата смес се нанася върху първия блат. Добавят се няколко ситно нарязани ягоди. По същия начин се процедира и с втория блат. Третият блат също се сиропира и се добавя от крема, без да се добавят ягоди. Тортата се прибира в хладилник за 1 нощ, след което се изважда ринга. Останалите 200 мл Cremio се разбиват с миксер с 2 с.л. пудра захар. Полученият крем се разнася по цялата торта, като за целта може да се използва и пош. Натрошените или филирани ядки се добавят отстрани за декорация, а с останалите ягоди и смес се декорира горната страна на тортата.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.