27 ноември 2024 г.

Мус с дюля и крем Cremio

Размер на шрифта
Продукти
50мин.
6порции
2 средно големи дюли, обелени и нарязани на кубчета
2-3 с.л. захар (или на вкус)
1 ч.л. лимонов сок
½ ч.л. канела
1 щипка карамфил или индийско орехче (по желание)
200 мл крем за разбиване Cremio

В малка тенджера добавете нарязаните дюли, захарта, лимоновия сок и канелата. Добавете малко вода (около 100 мл), за да предотвратите залепване. Сварените дюли пасирайте до гладко пюре и оставете сместа да се охлади напълно. Разбийте сладкия крем Cremio и внимателно разбъркайте с пюрето от дюля с шпатула. Разпределете муса в чаши или купички и поставете в хладилника за поне 1-2 часа, за да се охлади и стегне.

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L