1 ч.ч. готварски крем Cremio 8 средно големи домати 200 г ситно смляно пилешко месо 1 морков 1 глава лук 2 с.л. олио 1 корен целина 1 корен пащърнак 1 яйце
магданоз
сол
розмарин
Отрязват се капачетата на доматите и с помощта на лъжица се премахва вътрешността им. Слага се сол и се обръщат, за да се изцедят от течността. За пълнежа се задушава ситно нарязаният лук в олиото. Щом омекне лукът, се добавя месото и настърганите пащърнак, морков и целина. Подправя се с розмарин и се запържва до омекване на зеленчуците. Доматите се пълнят с получената смес. Разбърква се яйцето с магданоза и готварския крем Cremio и се заливат доматите. Доматите се пекат в загрята фурна на 220 градуса.