Лещата се измива. Лукът и морковите се нарязват на ситно, запържват се в малко масло като се прибавят и скилидката чесън, стрита на паста, сладкият червен пипер, лютата чушка и доматеното пюре. Сместа се оставя на котлона за минута, налива се бульонът и лещата. След като кипне се прибавят сол и черен пипер на вкус. Оставя се за 20 мин. на котлона, след което се пасира и овкусява с 40 г готварски крем Cremio и лимонов сок. Преди поднасяне се поръсва с лютия пипер.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.