10 септември 2025 г.

Пилешки дробчета с бира и Cremio

Размер на шрифта
Продукти
40мин.
4порции
Виж видео
500 г пилешки дробчета
200 мл готварски крем CREMIO
100 мл бира
1 връзка пресен лук
30 мл олио
сол, черен пипер
магданоз
Пресният лук се нарязва на кръгчета и се задушава в горещ тиган за 2-3 мин. Прибавят се дробчетата, разбъркват се и се готвят 6-7 мин., докато си сменят цвета и им се изпари водата. Магданозът се нарязва на ситно. Към дробчетата се добавят част от магданоза, бирата и постепенно се изсипва готварски крем CREMIO. Овкусява се със сол и черен пипер. Пече се на 200°C за 20 мин. При сервиране се поръсва с магданоз.

* Дробчетата може да се сложат в подсолена вряща вода за 3-4 мин. преди термичната обработка.

 
Къде можете да откриете Cremio

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L