4 бр. пилешки пържоли от бут 4 бр. кисели краставички 200 мл CREMIO за готвене 200 г кашкавал 50 г майонеза 50 г горчица
сол и черен пипер
чубрица
Пържолите се почистват от кожата. Покриват се с домакинско стреч фолио (за да не пръска) и се начукват с дървено чукче. Кашкавалът се настъргва, а киселите краставички се нарязват на ленти. Пържолите се нареждат в тавичка и се поръсват със сол, черен пипер и чубрица. Намазват се с горчица и майонеза. Заливат се с 200 мл CREMIO за готвене и се поръсва се с настърган кашкавал. Пече се в предварително загрята фурна на 200° C за 30 мин. При сервирането се аранжира с резенчета домат по желание.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив