04 юни 2025 г.

Пилешки пържоли с горчица и майонеза

Размер на шрифта
Продукти
50мин.
6порции
Виж видео
4 бр. пилешки пържоли от бут
4 бр. кисели краставички
200 мл CREMIO за готвене
200 г кашкавал
50 г майонеза
50 г горчица
сол и черен пипер
чубрица
Пържолите се почистват от кожата. Покриват се с домакинско стреч фолио (за да не пръска) и се начукват с дървено чукче. Кашкавалът се настъргва, а киселите краставички се нарязват на ленти. Пържолите се нареждат в тавичка и се поръсват със сол, черен пипер и чубрица. Намазват се с горчица и майонеза. Заливат се с 200 мл CREMIO за готвене и се поръсва се с настърган кашкавал. Пече се в предварително загрята фурна на 200° C за 30 мин. При сервирането се аранжира с резенчета домат по желание.
 

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L