Шоколадов крем с плодове

Размер на шрифта
Продукти
20мин.
4порции
  • 400 ml Cremio за разбиване
  • 200 g шоколад
  • 4 ягоди
  • 1 киви
  • 1/2 портокал
Cremio за разбиване се загрява при постоянно разбъркване. Добавя се начупеният на парченца шоколад и се разбърква, докато се разтвори. Полученият крем се пълни в чаши и се поставя в хладилник. Плодовете се нарязват на парченца и се нареждат върху охладения вече крем.

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L