Отделят се жълтъците и се разбиват. Изстисква се сокът от лимоните. Маслото се разтопява леко и към него се добавя готварски крем CREMIO. Разбърква се за 2-3 мин., за да се затопли малко готварският крем, като не трябва да завира. Получената смес се изсипва на тънка струя при жълтъците, за да се темперира еднакво цялата смес. Връща се отново на котлона, овкусява се с черен пире, сол и индийско орехче. Добавя се лимоновият сок и се разбърква за 1 мин. или до леко сгъстяване на соса. Сосът е готов.
В загрят тиган с 1 ч.л. олио се слагат парчетата сьомга и се пече от едната страна за 3-4 мин. Овкусява се с черен пипер и сол. Слага се стрък розмарин и се пече в загрята фурна на 210°C за 5-10 мин.
Сервира се и се залива със соса. Може да украсите със стрък пресен розмарин.