Сладоледена торта Cremio с плодове

Размер на шрифта
Продукти
40мин.
6порции
За блата:
  • 3 с.л. какао;
  • 100 г лешници;
  • 100 г фурми;
  • 20 г солени крекери;
  • 2 ч.л. рожково брашно.
За крема:
  • ​500 мл сладкарски крем Cremio;
  • 1 кондензирано мляко;
  • 400 г замразени плодове (150 г за крема и 250 г за украса)
  • 80 г крокан;
  • 3 с.л. разтопено кокосово масло по желание.
Започнете с основата на сладоледената торта. Сложете в блендер лешниците, какаото, рожковото брашно, фурмите и крекерите. След като получите лепкавата смес, разстелете по дъното и притиснете хубаво, за да се получи блат. Използвайте форма с диаметър 16 см.

Сладкарският крем Cremio се разбива с кондензираното мляко. Плодовете се нарязват на ситно, след което се прибавят към разбитата смес заедно с крокана. Кремът се изсипва в подходящ съд и се оставя мин. 4 ч във фризер. Сервира се с декорация от плодове или сметана.

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L