400 г замразени плодове (150 г за крема и 250 г за украса)
80 г крокан;
3 с.л. разтопено кокосово масло по желание.
Започнете с основата на сладоледената торта. Сложете в блендер лешниците, какаото, рожковото брашно, фурмите и крекерите. След като получите лепкавата смес, разстелете по дъното и притиснете хубаво, за да се получи блат. Използвайте форма с диаметър 16 см.
Сладкарският крем Cremio се разбива с кондензираното мляко. Плодовете се нарязват на ситно, след което се прибавят към разбитата смес заедно с крокана. Кремът се изсипва в подходящ съд и се оставя мин. 4 ч във фризер. Сервира се с декорация от плодове или сметана.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.