28 май 2025 г.

Свинско бонфиле със синьо сирене

Размер на шрифта
Продукти
20мин.
2порции
Виж видео
500 г свинско бонфиле
100 г бекон на ленти
150 мл CREMIO за готвене
80 г синьо сирене
50 г масло
1 с.л. олио
пресен босилек
черен пипер и сол
канап
 
Бонфилетата се почистват от ципите и жилите и се нарязват на шайби с дебелина 2-3 см. Всяка шайба отстрани се завива с тънка лента бекон, листенце босилек и се завързва с канап, за да се запази формата по време на готвене. В загрят тиган се разтопява маслото с олиото. Месните шайби се подреждат в горещата мазнина и се пекат по 4-5 мин. от всяка страна като се обръщат по няколко пъти, за да се изпекат равномерно. Овкусяват се със сол и черен пипер. Месото се изважда от тигана и в същата мазнина се налива готварски крем CREMIO. Добавя се намачканото синьо сирене и се разбърква за 1-2 мин. При сервиране шайбите се подреждат по 3 броя в чиния и отгоре се заливат с получения сос.
 

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L