500 г свинско бонфиле 100 г бекон на ленти 150 мл CREMIO за готвене 80 г синьо сирене 50 г масло 1 с.л. олио
пресен босилек
черен пипер и сол
канап
Бонфилетата се почистват от ципите и жилите и се нарязват на шайби с дебелина 2-3 см. Всяка шайба отстрани се завива с тънка лента бекон, листенце босилек и се завързва с канап, за да се запази формата по време на готвене. В загрят тиган се разтопява маслото с олиото. Месните шайби се подреждат в горещата мазнина и се пекат по 4-5 мин. от всяка страна като се обръщат по няколко пъти, за да се изпекат равномерно. Овкусяват се със сол и черен пипер. Месото се изважда от тигана и в същата мазнина се налива готварски крем CREMIO. Добавя се намачканото синьо сирене и се разбърква за 1-2 мин. При сервиране шайбите се подреждат по 3 броя в чиния и отгоре се заливат с получения сос.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив