Талиатели с гъби и сос
Продукти
- 400 g талиатели
- 400 g гъби
- 300 ml Cremio за готвене
- 2 глави лук
- 4 скилидки чесън
- 4 с.л. зехтин
- черен пипер
- сол
Талиателите се сваряват във вряща подсолена вода според указанията на опаковката. Изплакват се и се отцеждат. Лукът и чесънът се нарязват на ситно и се задушават в зехтина, докато омекнат. Добавят се измитите и нарязани на полумесеци гъби и се задушават до пълно омекване. След това към задушените зеленчуци се добавя се Cremio за готвене и се бърка до сгъстяване. Накрая се прибавя отцедената паста (талиателите) с подправките и продуктите се разбъркват, докато ароматите им се смесят. Пастата се сервира гореща.