Орехите се смесват с джинджифила, канелата и галетата.
Лист от корите се поставя върху плот, поръсва се с олио и се покрива с втори лист от корите, който също се поръсва с олио, наръсва се малко от настърганата тиква, 2 с.л. захар и 2 с.л. от сместа с орехите и подправките. Завива се руло, което се прехвърля в намазнената тава. Това се повтаря до запълване на тавата или свършване на тиквата.
За приготвянето на заливката е необходимо да се смесят газираната вода, Cremio и разтопеното масло, след което се заливат навитите рула в тавата. Пече се за около 50 мин. в предварително загрята фурна на 180 градуса.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.