3 бр. жълтъци 50 г захар 300 мл CREMIO за разбиване 250 г маскарпоне ½ пакет бишкоти 2 дълги кафета 2 с.л. какао
Жълтъците са разбиват със захарта. В отделен съд се разбива с миксер сладкарски крем CREMIO. В голям съд се смесват на ръка жълтъците с маскарпонето и към тях постепенно се добавя и сладкарският крем CREMIO до получаването на хомогенна смес. Бишкотите се потапят за 2-3 сек. в студеното кафе и се редят в дълбока тавичка, като всеки ред бишкоти се покрива със слой крем. Готовото тирамису се оставя в хладилник да стегне за 12 часа. Охладеният десерт се поръсва с какао и се нарязва. При сервирането се аранжира с боровинки или ментови листа по желание.