27 август 2025 г.

Бананов крем с шоколадови бисквити

Размер на шрифта
Продукти
5мин.
6порции
Виж видео
300 мл  CREMIO за разбиване
200 г кисело мляко
2 банана
100 г захар
80-100 г шоколадови бисквити
ванилия
Охладеният сладкарски крем CREMIO се разбива с миксер за 2-3 мин. В края на разбиването се добавя захарта. Пасират се бананите с киселото мляко и се прибавят към разбития крем, като се разбърква бавно на ръка. Сервира се в купички и се поръсва с бисквитите.
 
Къде можете да откриете Cremio

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L