За пица и
паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
2 пакета бутер тесто/ 800гр.
1 ч.ч. мариновани гъби
100 мл готварски крем CREMIO
1 с.л. брашно
1 стрък праз
жълтък за намазване
черен пипер
сол
копър
Гъбите и празът се нарязват на дребно и се разбъркват с готварския крем CREMIO. Поръсват се със сол и черен пипер. Сместа се слага да заври и след това се добавя брашното. Когато се сгъсти се сваля от котлона и се поръсва с копър. Бутер тестото се нарязва на правоъгълници, в които се слага от плънката. Сгъват се и се нареждат в тава с хартия за печене. Бутерките се намазват с жълтък и се пекат в загрята фурна до златист загар.