08 януари 2025 г.

Бързи солени бутер банички

Размер на шрифта
Продукти
50мин.
6порции

2 пакета бутер тесто/ 800гр.
1 ч.ч. мариновани гъби  
100 мл готварски крем CREMIO
1 с.л. брашно  
1 стрък праз  
жълтък за намазване 
черен пипер 
сол 
копър 

 

 

 

Гъбите и празът се нарязват на дребно и се разбъркват с готварския крем CREMIO. Поръсват се със сол и черен пипер. Сместа се слага да заври и след това се добавя брашното. Когато се сгъсти се сваля от котлона и се поръсва с копър. Бутер тестото се нарязва на правоъгълници, в които се слага от плънката. Сгъват се и се нареждат в тава с хартия за печене. Бутерките се намазват с жълтък и се пекат в загрята фурна до златист загар. 

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L