Баварски желиран крем

Размер на шрифта
Продукти
25мин.
  • 500 мл прясно мляко MyDay 
  • 150 г захар  
  • 6 бр. жълтъка  
  • 2 опаковки нескафе 
  • 1 желатин 
  • 1 ванилия  
  • 200 мл сладкарски крем Cremio
Млякото MyDay и захарта се кипват и се оставят да се охладят. Жълтъците се разбиват и при непрекъснато бъркане се добавят към млякото. Вари се на водна баня около 10 мин., докато се получи лек крем. Добавя се разтвореното в малко топла вода кафе, както и разтвореният желатин. Добавя се сладкарски крем Cremio и се разбърква, докато се хомогенизира. Изсипва се в десертни купички и се оставя в хладилника за 4-5 ч. 

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L