Млякото MyDay и захарта се кипват и се оставят да се охладят. Жълтъците се разбиват и при непрекъснато бъркане се добавят към млякото. Вари се на водна баня около 10 мин., докато се получи лек крем. Добавя се разтвореното в малко топла вода кафе, както и разтвореният желатин. Добавя се сладкарски крем Cremio и се разбърква, докато се хомогенизира. Изсипва се в десертни купички и се оставя в хладилника за 4-5 ч.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.