Продуктите за гранолата се смесват в купа, след което се слагат в тава върху хартия за печене в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 20 мин. По време на печенето сместа се разбърква 2-3 пъти. Изпечената смес се изважда от фурната и охлажда напълно.
Плодовете се почистват и нарязват на ситни парчета. В дъното на малък съд (буркан или купичка) се нарежда 1-2 с.л. гранола, малко от нарязаните плодове, поливат се с кисело мляко и се слага още един ред гранола и плодове.
Можете да съхранявате неизползваната гранола в добре затворен пакет или буркан.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.