Яйцата се разбъркват заедно със захарта. Добавят се брашното, бакпулверът и млякото като се бърка до хомогенна смес. Накрая се добавят олиото, джинджифилът и какаото на прах. Пече се в предварително загрята фурна на 180° около 40 мин.
Добре охладеният сладкарски крем Cremio се разбива продължително с миксер до получаване на пухкава консистенция.
Изпеченото тестото се начупва на хапки и се слага в чашки като се редува с крем. По желание може да се поръси с канела.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.