Джинджифилови хапки

Размер на шрифта
Продукти
60мин.
За тестото:
  • 200 г брашно
  • 2 яйца
  • 100 г захар
  • 100 мл прясно мляко MyDay
  • 1 ч.л. джинджифил на прах
  • 1 с.л. какао на прах
  • 3 с.л. олио
  • бакпулвер
За крема:
  • 200 мл сладкарски крем Cremio
  • 100 г захар
  • 1 белтък
  • индийско орехче
Яйцата се разбъркват заедно със захарта. Добавят се брашното, бакпулверът и млякото като се бърка до хомогенна смес. Накрая се добавят олиото, джинджифилът и какаото на прах. Пече се в предварително загрята фурна на 180° около 40 мин.
Добре охладеният сладкарски крем Cremio се разбива продължително с миксер до получаване на пухкава консистенция.
Изпеченото тестото се начупва на хапки и се слага в чашки като се редува с крем. По желание може да се поръси с канела.

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L