Филе от Сьомга с готварски крем Cremio

Размер на шрифта
Продукти
30мин.
4порции
  • 600 г филе от сьомга;
  • 300 мл Cremio за готвене;
  • 1 стрък праз;
  • 2 скилидки чесън;
  • 125 мл бяло вино;
  • 30 мл зехтин;
  • 1 с.л. магданоз;
  • ½ ч.л. черен пипер;
  • сол на вкус.
Филетата от сьомга се овкусяват със солта и черния пипер, след което се запичат за 3 мин. от всяка страна в малко мазнина. В отделен съд се запържват нарязаните на дребно праз и чесън, като се задушават за няколко минути. Добавя се бялото вино и 2 мин. по-късно се прибавя и кремът за готвене Cremio. Сосът се готви около 3 мин. и се овкусява със сол, черен пипер и магданоз. Прибавя се сьомгата и се готвят заедно още 3 мин. при постоянно поливане на филето със сос.

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L