Филетата от сьомга се овкусяват със солта и черния пипер, след което се запичат за 3 мин. от всяка страна в малко мазнина. В отделен съд се запържват нарязаните на дребно праз и чесън, като се задушават за няколко минути. Добавя се бялото вино и 2 мин. по-късно се прибавя и кремът за готвене Cremio. Сосът се готви около 3 мин. и се овкусява със сол, черен пипер и магданоз. Прибавя се сьомгата и се готвят заедно още 3 мин. при постоянно поливане на филето със сос.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.