11 декември 2024 г.

Италианска крем супа с пилешко

Размер на шрифта
Продукти
35мин.
4порции
500 г пилешко филе (или предварително сварено пилешко)
1 малка глава лук, нарязана
1 с.л. олио
2-3 чаши пилешки бульон
200 мл готварски крем CREMIO  
1 ч.л. сушен риган или босилек
Сол и черен пипер на вкус
Пресен магданоз за гарниране (по желание)

Загрейте олиото в тенджера и добавете нарязания лук. Запържете за 2-3 минути, докато омекне.Нарежете пилешкото на парчета и добавете в тенджерата. Запържете за още 5 минути, докато се запечата.
Налейте пилешкия бульон и добавете сушения риган или босилек. Оставете да къкри за около 15-20 минути.

Използвайте пасатор, за да пюрирате супата до гладка консистенция.Върнете супата на котлона и добавете крема за готвене. Разбъркайте и подправете със сол и черен пипер на вкус. При сервиране, украсете с пресен магданоз.
 

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L