Карфиол с крем за готвене и пекорино

Размер на шрифта
Продукти
  • 2 глави карфиол 
  • 80 г масло 
  • 6 с.л. готварски крем Cremio
  • 2 ч.ч. настъргано пекорино 
  • сол
  • черен пипер
Карфиолът се вари. После се отцежда и се реди в тава. Отгоре излива разтопеното масло и готварският крем Cremio. Добавят се подправките и се поръсва с пекорино. Пече се до златисто.

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L