Кексчета със сладкарски крем и плодове

Размер на шрифта
Продукти
35мин.
  • 100 мл сладкарски крем Cremio
  • 4 бр. яйца 
  • 50 г какао
  • 1 ч.ч. захар
  • 180 г брашно 
  • 1 бакпулвер 
  • 1 к.ч. замразени плодове (микс)
  • 1 пакетче ванилова захар
  • 1 с.л. масло
Яйцата се разбиват със захарта до получаване на пухкава смес. Добавят се пресятото с бакпулвера брашно, сипва се и ваниловата захар. Разбърква се добре и се добавя какаото, а след него - разтопеното масло. Към гъстото кексово тесто се прибавя микса от плодове, а малка част от тях са за украса. Разбърква се отново и  се разпределя в хартиени форми за мъфини, поставени в гнездата на формата. Фурната се загрява на 180 градуса, кексчетата се пекат до готовност - около 15 мин. Сладкарски крем Cremio се разбива и с него се украсяват кексчетата, а отгоре се добавят плодовете.

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L