Яйцата се разбиват със захарта до получаване на пухкава смес. Добавят се пресятото с бакпулвера брашно, сипва се и ваниловата захар. Разбърква се добре и се добавя какаото, а след него - разтопеното масло. Към гъстото кексово тесто се прибавя микса от плодове, а малка част от тях са за украса. Разбърква се отново и се разпределя в хартиени форми за мъфини, поставени в гнездата на формата. Фурната се загрява на 180 градуса, кексчетата се пекат до готовност - около 15 мин. Сладкарски крем Cremio се разбива и с него се украсяват кексчетата, а отгоре се добавят плодовете.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.