Класически чийзкейк

Размер на шрифта
Продукти
60мин.
8порции
  • 200 мл сладкарски крем Cremio
  • 3 пакета крема сирене 
  • 125 г краве масло 
  • 2 пакета бисквити 
  • 300 г сладко 
  • ½ ч.ч. захар 
  • 2 с.л. пудра захар
  • 2 бр. желатин 
Бисквитите се натрошават на дребно и се смесват с разтопеното масло. Изсипват се във формичка с по-дълбоко дъно. Бисквитеният блат се оставя в хладилника за 30 мин. В голям съд се разбиват захарта, пудрата захар и крема сиренето. Добавя се и сладкарският крем Cremio като се разбърква с лъжица. Приготвя се желатина по указанията на опаковката и се добавя към сместа. Готовата смес се изсипва върху бисквитения блат като се разбърка добре. Вторият желатин се смесва със сладкото от ягоди и се изсипва върху чийзкейка. Сладкишът се оставя за 2-3 ч в хладилник, за да стегне добре.

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L