Бисквитите се натрошават на дребно и се смесват с разтопеното масло. Изсипват се във формичка с по-дълбоко дъно. Бисквитеният блат се оставя в хладилника за 30 мин. В голям съд се разбиват захарта, пудрата захар и крема сиренето. Добавя се и сладкарският крем Cremio като се разбърква с лъжица. Приготвя се желатина по указанията на опаковката и се добавя към сместа. Готовата смес се изсипва върху бисквитения блат като се разбърка добре. Вторият желатин се смесва със сладкото от ягоди и се изсипва върху чийзкейка. Сладкишът се оставя за 2-3 ч в хладилник, за да стегне добре.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.