Класически чийзкейк
Продукти
- 200 мл сладкарски крем Cremio
- 3 пакета крема сирене
- 125 г краве масло
- 2 пакета бисквити
- 300 г сладко
- ½ ч.ч. захар
- 2 с.л. пудра захар
- 2 бр. желатин
Бисквитите се натрошават на дребно и се смесват с разтопеното масло. Изсипват се във формичка с по-дълбоко дъно. Бисквитеният блат се оставя в хладилника за 30 мин. В голям съд се разбиват захарта, пудрата захар и крема сиренето. Добавя се и сладкарският крем Cremio като се разбърква с лъжица. Приготвя се желатина по указанията на опаковката и се добавя към сместа. Готовата смес се изсипва върху бисквитения блат като се разбърка добре. Вторият желатин се смесва със сладкото от ягоди и се изсипва върху чийзкейка. Сладкишът се оставя за 2-3 ч в хладилник, за да стегне добре.