900 г крема сирене 180 г пудра захар 200 г обикновени бисквити 250 г сладко от ягоди 200 г ягоди 200ml CREMIO за разбиване 100 г масло 10 г желатин
Ванилия
Бисквитите се натрошават на фини трохи в блендер или кухненски робот.
Маслото се разтопява и се смесва с трохите. В ринг за печене с предварително поставена хартия за печене на дъното се изсипва готовата смес. Притиска се, за да се уплътни добре. Оставя се в хладилник за 1 ч. Желатинът се разтваря в 100 мл студена вода. В голяма купа се смесва крема сиренето с пудрата захар. В касерола се смесват сладкарски крем CREMIO, разтвореният желатин и ванилия, после леко се загряват и се бърка за 1-2 мин. Получената смес се добавя към крема сиренето и пудрата захар. Разбърква се хубаво на ръка до пълна хомогенност и се изсипва върху стегналия блат в ринга за печене. Заглажда се и се връща в хладилника за 3 часа. Готовият чийзкейк се изважда от формата и се покрива със сладко от ягоди. Отгоре се аранжира с нарязани парченца пресни ягоди.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив