06 ноември 2024 г.

Конкилие с песто и чери домати

Размер на шрифта
Продукти
25мин.
4порции
200 мл готварски крем Cremio
1 пакет паста конкилие
2 ч.л. песто
250 г чери домати
50 г настърган пармезан
олио
сол
Пастата се сварява и се отцежда от водата. В тенджера със загрята мазнина се изсипва кремът за готвене Cremio и се разбърква, като се добавят се чери доматите. Когато заври, се премахва от котлона и се добавя пестото. Сосъст се изсипва върху всяка порция. Може да се добави и пармезан.
Къде можете да откриете Cremio

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L