Агнешкото се нарязва на хапки и се посолява, след което се слага в кипяща вода / бульон и се вари до готовност. Прибавят се нарязаните на ситно моркови, чушки и лук и се задушават със зърната черен пипер до готовност на зеленчуците.
В отделен тиган се задушават гъбите и чесъна със зехтина, след което се прибавят към месото със зеленчуците. Готварският крем Cremio и брашното се смесват, а с готовата смес се застройва агнешкото със зеленчуците. За още по-добър вкус се поръсва с пресен магданоз и се добавят няколко капки лимон ястието.
Агнешкото е традиционно ястие за трапезата на Гергьовден, а приготвянето му може да бъде лесно и бързо.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.