Тиквата се нарязва на кубчета и се сварява. На дъното на тавата карамелизира се част от захарта (3 с.л.) и се прибавя готовата тиква. Отделно се разбиват яйцата с прясното мляко MyDay и останалата захар, след което се залива тиквата. Пече се на водна баня за 60-80 мин. на 170 градуса. По желание може да се поръси с натрошени орехи.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.