400 г коприва 200 мл CREMIO за готвене 2 скилидки чесън 1 голям картоф 1 сварено яйце
сол и черен пипер
Копривата се почиства и се бланшира за 2-3 мин във вряща вода. Отцежда се и се нарязва, а в бульона от нея се добавят настърганият картоф и ситно нарязаният чесън да поврат 4-5 мин. Нарязната коприва се връща в бульона до пълно сваряване и сгъстяване. Пасира се и се добавя CREMIO за готвене, овкусява се със сол и пипер, отстранява се от котлона след 2 мин. При сервиране се добавя настъргано сварено яйце и по желание още CREMIO за готвене.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив