02 април 2025 г.

Крем супа от коприва

Размер на шрифта
Продукти
30мин.
4порции
Виж видео
400 г коприва
200 мл CREMIO за готвене
2 скилидки чесън
1 голям картоф
1 сварено яйце
сол и черен пипер
 
Копривата се почиства и се бланшира за 2-3 мин във вряща вода. Отцежда се и се нарязва, а в бульона от нея се добавят настърганият картоф и ситно нарязаният чесън да поврат 4-5 мин. Нарязната коприва се връща в бульона до пълно сваряване и сгъстяване. Пасира се и се добавя CREMIO за готвене, овкусява се със сол и пипер, отстранява се от котлона след 2 мин. При сервиране се добавя настъргано сварено яйце и по желание още CREMIO за готвене.
 

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L