Смесват се бисквитите, бадемите, орехите, меда, маслото и канелата и се разбъркват добре. Получената смес се изсипва в подходящи малки форми (купи или чаши), притиска се добре и се оставя в хладилник. Желатинът се накисва в студена вода, за да набъбне. Шоколадът се разтопява на водна баня и се смесва с желатина и ваниловия екстракт. Сладкарският крем Cremio се разбива добре с миксер (предварително охладен за поне 8 ч.), след което се прибавя шоколадовата смес, като се разбърква внимателно с шпатула. Малините се подреждат върху бисквитения блат и отгоре се разпределя кремът, след което десертът се прибира за няколко часа в хладилник. Преди сервиране декорирайте с малини и листенца мента.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.