400 г ягоди 370 г заквасена сметана 200ml CREMIO за разбиване 50 г ликьор 2-3 парчета шоколад
Ягодите се нарязват на едро. Сладкарският крем CREMIO се разбива и към него се добавя заквасената сметана. Разбърква се внимателно на ръка до хомогенност. В чаши за сервиране се поставят кубчета ягоди, заливат се с малко ликьор и се допълват с крема. Украсява се с настърган шоколад и/или с ментови листа. Оставя се да се охлади за 12 ч и се консумира.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив