Манго със сладкарски крем

Размер на шрифта
Продукти
20мин.
  • 2 бр. манго
  • 4 с.л. бяло вино 
  • 1/4 ч.л. на прах карамфил 
  • 450 мл сладкарски крем Cremio
  • 1 портокал
Премахват се костилките от мангото, бели се кората, а сърцевината се реже на едри резени. Към парчетата манго се добавя бялото вино и карамфила, пасира се до получаването на гладко пюре. Разбива се сладкарският крем Cremio и се добавя към пюрето от манго, разбърква се до получаването на еднородна маса. Разделя се сместа в подходящи за сервиране съдове, украсява се с малко от сладкарския крем Cremio и се оставя в хладилник поне за 30 мин. След като е готов, се настъргват малко портокалови кори.

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L