50 мл CREMIO за готвене 50 г сирене 3 бр. яйца 5 г масло
сол и черен пипер
Яйцата се разбиват в купичка, добавя се готварски крем CREMIO и се разбърква. В нагорещен тиган се разтопява малко масло и се изсипва яйчената смес. С дървена шпатула се побутва сместа в тигана, за да се изпече омлета и да стане пухкав. Овкусява се със сол и черен пипер. Прибавя се натрошеното сиренето и се затваря на полумесец. При сервиране се украсява с магданоз и резенчета домат по желание.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив