Паниран кашкавал

Размер на шрифта
Продукти
20мин.
4порции
  • 700 г кашкавал MyDay
  • 2 бр. яйца
  • 3 с.л. брашно
  • 5 с.л. галета
  • олио
Кашкавал MyDay се нарязва на парчета с дебелина до 2 см. Яйцата се разбиват в купичка. Брашното и галетата се слагат в две отделни по-дълбоки чинии. Всяко парче кашкавал се намокря със студена вода, след което се покрива с брашно, яйце и галета в тази последователност и е необходимо да престои поне 1 мин. с панировката. Преди пържене всяко парче кашкавал отново се потапя в яйцата и се пържи до златисто от всяка страна. Котлонът не трябва да е на най-висока степен на готвене, а олиото трябва да покрива съвсем леко парчетата кашкавал. 

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L