16 октомври 2024 г.

Паста фарфале с пилешко и гъби

Размер на шрифта
Продукти
20мин.
4порции
250 г паста фарфале
250 г манатарки
200 мл готварски крем Cremio
300 г пилешко филе
80 г масло
100 мл бяло вино
сол
черен пипер
Гъбите и пилешкото филе се задушават до готовност в загрятото масло. Прибавят се виното и кремът за готвене Cremio, като се бърка до леко сгъстяване на соса. Овкусява се. Пастата се вари и се отцежда, добавя се сосът с гъбите и филето и всичко се разбърква внимателно.

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L