14 май 2025 г.

Паста със сурова наденичка

Размер на шрифта
Продукти
30мин.
4порции
Виж видео
500 г паста (ригатони или по Ваш избор)
400 г сурова наденичка
500 мл CREMIO за готвене
50 г пармезан
5 г куркума
1 връзка магданоз
50 мл олио
сол
 
Наденичките се нарязват на кръгчета. Пастата се сварява в подсолена вода за 10-12 мин., отцежда се и се полива с малко олио, за да не слепва. Пармезанът се рендосва, а магданозът се наряза на много ситно. В горещ тиган с малко олио се запържва наденичката за 3-4 мин. от всяка страна до загар. Добавя се CREMIO за готвене и се разбърква. Прибавя се куркумата и се бърка още 1 мин. Добавя се пастата и се овкусява с пипер и сол. Котлонът се изключва  и се прибавя ½ от пармезана и цялото количество магданоз. Останалият пармезан се използва за поръсване на всяка порция при сервиране.
 

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L