500 г паста (ригатони или по Ваш избор) 400 г сурова наденичка 500 мл CREMIO за готвене 50 г пармезан 5 г куркума 1 връзка магданоз 50 мл олио
сол
Наденичките се нарязват на кръгчета. Пастата се сварява в подсолена вода за 10-12 мин., отцежда се и се полива с малко олио, за да не слепва. Пармезанът се рендосва, а магданозът се наряза на много ситно. В горещ тиган с малко олио се запържва наденичката за 3-4 мин. от всяка страна до загар. Добавя се CREMIO за готвене и се разбърква. Прибавя се куркумата и се бърка още 1 мин. Добавя се пастата и се овкусява с пипер и сол. Котлонът се изключва и се прибавя ½ от пармезана и цялото количество магданоз. Останалият пармезан се използва за поръсване на всяка порция при сервиране.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив