13 август 2025 г.

Паста със сьомга и водка

Размер на шрифта
Продукти
20мин.
4порции
Виж видео
400 г паста
200 г пушена сьомга
1 глава стар лук
1 стрък пресен лук
200 г чери домати
200 мл CREMIO за готвене
40 мл водка
100 мл олио
сол и черен пипер
Пастата се сварява в подсолена вода за 11 мин. Нарязват се пресният лук, чери доматите и старият лук. Сьомгата се нарязва на малки парчета. Пастата се отцежда и се разбърква с 30-50 мл олио, за да не слепне. В нагорещен тиган с олио се задушава старият лук за 2-3 мин., а след това  се добавя и пресният лук за
1 мин. Добавя се сьомгата за 1-2 мин., след това водката за 10 сек. и чери доматите. Накрая се налива 200 мл CREMIO за готвене, овкусява се със сол и черен пипер за 1 мин., след което се прибавя отцедената пастата. Разбърква се добре и се сервира като се аранжира с див лук.
 
Къде можете да откриете Cremio

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L