400 г паста 200 г пушена сьомга 1 глава стар лук 1 стрък пресен лук 200 г чери домати 200 мл CREMIO за готвене 40 мл водка 100 мл олио
сол и черен пипер
Пастата се сварява в подсолена вода за 11 мин. Нарязват се пресният лук, чери доматите и старият лук. Сьомгата се нарязва на малки парчета. Пастата се отцежда и се разбърква с 30-50 мл олио, за да не слепне. В нагорещен тиган с олио се задушава старият лук за 2-3 мин., а след това се добавя и пресният лук за
1 мин. Добавя се сьомгата за 1-2 мин., след това водката за 10 сек. и чери доматите. Накрая се налива 200 мл CREMIO за готвене, овкусява се със сол и черен пипер за 1 мин., след което се прибавя отцедената пастата. Разбърква се добре и се сервира като се аранжира с див лук.