Месото се нарязва на малки парченца, лукът - на ситно, гъбите - на полумесеци, картофите - на кубчета. Лукът се задушава, прибавя се месото и задушаването продължава 2-3 минути. Добавят се гъбите и картофите. Налива се вода, колкото да ги покрие. Ястието ври, докато картофите и месото станат готови. Прибавя се спанакът, подправките и солта. Налива се виното и се оставя да ври, докато течността остане на половина. Накрая се добавя Cremio за готвене, оставя се на котлона за още 2-3 мин. и се поднася веднага.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
Добра консистенция
Много добър за смесване с млечни кремове
Издръжлива текстура
Стабилен няколко дни след разбиване
Удобни разфасовки
Опаковки: 200ml, 500ml, 1L
Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с Политиката на поверителност.