400 г пилешко филе 2-3 с. л. олио 1 глава лук 450 г замразени зеленчуци 500 мл готварски крем CREMIO
магданоз
Лукът се нарязва се на ситно, а пилешкото филе – на малки късчета. Пилешките късчета се запържват до златисто в тиган със силно загрято олио. Прибавя се лукът за 1-2 мин., а след това – пресни или замразените зеленчуци* за 6-7 мин. Накрая се добавя готварски крем CREMIO и се разбърква за още 2-3 мин. Подправя се със сол и черен пипер. Украсява се с магданоз.
* Ако са замразени зеленчуците не е необходимо да се размразят предварително.
Сподели
Още рецепти
Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица и паста
Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
Кремообразен вкус
Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране
Без глутен
Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив